4 KUCHARZY - 4 DOZNANIA - 03.11.2017

Poznaj filozofię LIVECOOKING podczas jednego wydarzenia. Niezwykła kolacja "4 KUCHARZY – 4 DOZNANIA" to połączenie oryginalnych smaków, które przygotowywane będą na oczach Gości przez czterech Szefów Kuchni - Tomasz Świć i Artur Kubiak - Szefowie Hotelu Kristoff*** ,zwycięzca 5 edycji "TOP CHEF" Tomasz Purol oraz premierowo Piotr Gąsowski, który oprócz swoich zdolności kulinarnych zaprezentuje swoją książkę "Co mi w życiu nie wyszło?"

To wszystko już 03 LISTOPADA 2017!

Kolacja odbędzie się 03 listopada 2017 w Sali Bankietowej Hotelu. Podczas wieczoru Goście będą mogli poznać nie tylko smaki dań, ale także wyjątkowe wina. Goście będą mogli na żywo oglądać pracę Szefów Kuchni i to, jak kreują smaki, które później widzimy na talerzach. Cena 99 zł / os.

Rezerwacji można dokonać drogą mailowa na adres:
rezerwacja@kristoff.pl
lub pod numerem telefonu:
( 62 ) 760 84 00

Zapraszamy serdecznie.

Opinie o hotelu
Spacer 3D