DZIKA KOLACJA - 5 DANIOWE MENU
2018-10-08 12:00
Date to:2018-11-15 12:00
DZIKA KOLACJA - 16.11.2018 r
5 DANIOWE MENU
Połączenie prawdziwej natury otaczającej Hotel Kristoff*** i prawdziwych smaków lasu serwowanych przez WYBITNYCH KUCHARZY:
WOJCIECH HARAPKIEWICZ
Szef kuchni restauracji Babinicz w Dworzysko w Szczawnie-Zdroju, laureat Hermesa Poradnika Restauratora 2016 w kategorii „Restauracja z tradycją”, Szef Kuchni Tradycyjnej 2018 Gault&Millau Polska, ambasador marek MAKRO Chef, MAKRO Premium i MAKRO Professional. Był szefem kuchni w Hotelu Królewskim w Gdańsku, ale doświadczenie zdobywał także w europejskich restauracjach: w Szwajcarii – Domaine De Chateauvieux**, w Niemczech – Bayrisches Haus*, Fischmeister oraz we Włoszech – Castel Ringberg i Hotel Majestic. Gotował dla Dalajlamy XIV, trzech polskich prezydentów: Lecha Wałęsy, Aleksandra Kwaśniewskiego i Bronisława Komorowskiego, dla pary królewskiej Belgii i królowej Holandii. Członek Klubu Szefów Kuchni i Rady Programowej programu Szef dla Młodych Talentów.
TOMASZ ŚWIĆ i ARTUR KUBIAK - Szefowie kuchni Hotelu Kristoff***
CENA: 100 zł / os.
KUP BILET JUŻ DZISIAJ